Cjenici u PDF formatu

Hrvatska - PDF cjenik

Jugoslavija 1945-91 - PDF cjenik

ZIMSKI SPORTOVI

Sezona zimskih sportova u punom je jeku. Skijanje, skijaški skokovi, skijaško trčanje i klizanje zaokupljaju pažnju poklonika zimskih sportova.

Iako nije u najboljoj formi, Ivica Kostelić je već deset godina u vrhu svjetskog skijanja. Uspjesi Janice i Ivice Kostelića zabilježeni su i na poštanskim markama. Posebno se ističu zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu u alpskom skijanju 2003. godine održanom u St. Moritzu.

kostelici

Trenutno najveća zvijezda ženskog skijanja je Slovenka Tina Maze, vodeća u ukupnom poretku Svjetskog kupa.

Sljedeće zimske olimpijske igre održat će se u Rusiji u Sočiju 2014. godine. Ivica Kostelić i njegov tim posebno se pripremaju za te olimpijske igre jer u kolekciji Ivičinih medalja nedostaje upravo zlato sa olimpijskih igara. Do tad pogledajmo neka izdanja poštanskih maraka Hrvatske i Slovenije povodom zimskih olimpijskih igara.

hrvtrojac

albertville

lill

nagano

slc

torino

Europsko prvenstvo u umjetničkom klizanju održava se od 23. do 27. siječnja u Zagrebu, u Ledenoj dvorani Doma sportova. Svoj dolazak potvrdio je i Jevgenij Plušenko iz Rusije, najveća svjetska klizačka zvijezda, olimpijski pobjednik, trostruki svjetski i sedmerostruki europski prvak. Gledatelji će imati priliku vidjeti i aktualnu svjetsku prvakinju Carolinu Kostner iz Italije koja je nastupila i na nedavno održanoj Zlatnoj pirueti.

Za sve ljubitelje klizanja i poštanskih maraka predstavljamo blok i arčić Azerbejđana izdan povodom Olimpijskih igara u Naganu 1998.

azerblok

azerarcic

Na vrh stranice